Maler og skjemaer


Her vi vil prøve å samle forskjellige skjemaer og maler etterhvert. Det finnes et hav med skjermaer, men kun noen klubben trenger å bruke. 

Ønsker tilbakemelding hvis dere må laste ned og bruke et skjema som ikke finnes her, så kan vi legge dette inn, slik at andre i klubben kan ha lett tilgang til disse. Bare send på post@skjarl.no hvis det er noe som "mangler" her.


Årsrapport for lag

Hvert årsnivå skal skrive årsrapport og sende til Jarl (sekretar@skjarl.no) i slutten hver sesong. Malen som ligger her er Google Docs dokument. Denne kan enten kopieres og redigeres hvis du har en Google konto. Eller kan en velge å laste ned som f.eks. Word. Gå på "FIL" + "LAST NED SOM".  

Samtykke skjema ved spillerovergang

Når en spiller skal melde overgang til Jarl, så må han fylle ut dette skjemaet, signere og skanne inn og sende til post@skjarl.no Vi legger inn overgang elektronisk og laster opp skjemaet. NB! Registreringsnummeret til Sk Jarl er: 11030015


Refusjon utgifter / Reiseregning
Brukes for å søke refusjon av utlegg. Skjemaet fylles ut, sendes digitalt på post@skjarl.no (enten skannes, eller tas bilde av) Malen som ligger her er Google Docs dokument. Denne kan enten kopieres og redigeres hvis du har en Google konto. Eller kan en velge å laste ned som f.eks. Word. Gå på "FIL" + "LAST NED SOM".  Eller kanskje den enkleste måten, skrive ut og fylle ut for hånd.