top of page

Åpen påmelding til Gratis fotballskole!

Med støtte fra Stavanger kommune arrangerer SK Jarl to gratis fotballskoler sommeren 2023.

Barnas Sommer 2023 har åpnet for påmelding. Klubben arrangerer gratis fotballskole i uke 27 (3.-7. juli) og uke 32 (7.-11. august). Link til påmelding lenger nede på siden!

Fjorårets fotballskoler var en kjempesuksess for Jarl og vi har planer om gjenta suksessen fra i fjor med 2 kjekke uker med fotballskole også i år.


Informasjon om årets arrangement: SK Jarls Gratis fotballskole er et aktivitetstilbud for barn og unge født 2011-2016 (starter i 2.-7. klasse høsten 2023).


Sted: Jarlabanen, Andrees Gate 16, 4016 Stavanger

Dato: 3.-7. juli (mandag-fredag)


Fotballskoleukene er åpent for alle og du trenger ikke å være medlem i noen fotballklubb eller spilt fotball før. Vi tilbyr et variert opplegg hvor deltakerne kommer til å bli utfordret til å utvikle sine ballferdigheter, samarbeidsevner og holdninger gjennom et bredt spekter av aktiviteter og teambuildingøvelser.

På fotballskolene setter vi trivsel først og legger til rette for at alle skal få en uke full av kjekke opplevelser!

Dersom det er forhold vi bør vite om, for eksempel matallergier/halal e.l. så skriv dette i kommentarfeltet ved påmelding.


Vi setter pris på tilbakemelding dersom du ønsker å kansellere din påmelding slik at plassen kan gå til noen andre.

Mer info kommer!

PS: Plassene fyller seg raskt opp. Vi samarbeider med SIF som arrangerer Gratis fotballskoler i uke 26 og 31. Sjekk ut deres nettside for påmelding til deres arrangement.


Sjekk ut et lite bildegalleri fra fotballskolene vi arrangerte i fjor:
Comments


bottom of page