top of page

Årsmøte og utdeling av Volmer Dahls minnepokal!

Årsmøte 2024 ble avholdt 13. mars på Jarlahuset. Se vedlagt protokoll og bilder lenger nede i saken.


I forkant av årsmøtet ble Volmer Dahls minnepokal delt ut til et av våre medlemmer. Les mer om utdelingen og vinneren under bildet.


Vinneren av Volmer Dahls minnepokal er en ungdom som i flere roller har bidratt til å spre Jarls kjerneverdier – SAMHOLD, GLEDE og UTVIKLING.


Som spiller har vinneren vist gode holdninger og innsats både på sitt eget lag (G17), men også på A-laget der han fra første øyeblikk imponerte de mer rutinerte spillerne. I fjor var han den mest aktive klubbdommeren i Jarl, der han dømte flest kamper i hele klubben. En annen arena der han har vist sitt engasjement er på klubbens FFO og fotballskolen der han er en trygg person som er til inspirasjon for de yngre. Han er også trener på gutter født 2015 sitt lag og er allerede i ferd med å fullføre grasrottreneren (Uefa C) i en alder av 15 (!) år.


Samlet sett er vinneren en person som er et forbilde for andre, både på og utenfor banen. Vinneren av Volmer Dahls Minnepokal er Theodor Siegel Carlsen.


Vi er utrolig takknemlige for alt Theodor bidrar med i Jarl og ser frem til å følge han som både spiller og trener i årets sesong. SK Jarl gratulerer!Årsmøte protokoll:


Protokoll_Årsmøte_2024
.pdf
Download PDF • 234KB


Noen bilder fra årsmøtet:
Comments


bottom of page