top of page

A-lagets trenerteam forlenger!

Vi har kommet til enighet med Odd Arne (hovedtrener) og Tim (assistenttrener) om forlenging av kontraktene ut 2024!

Vi er strålende fornøyd med å kunne dele at Odd Arne og Tim blir med neste sesong også. De tok over treneransvaret for A-laget før årets sesong.


Det har vært store forandringer i troppen etter at trenerteamet tok over før sesongen. Laget har fått inn flere spennende, unge spillere og beholdt flere av de sentrale spillerne fra fjoråret. De store endringene gjorde naturligvis at det tok tid for troppen å sette seg og bli samspilte, men utover året har det utviklet seg en god treningskultur med godt oppmøte, kvalitet og engasjement. Det har gitt resultater, spesielt på høstsesongen hvor Jarl har vartet opp med fin fotball og mange trepoengere. Dette skal Odd Arne og Tim ha mye av æren for. Klubben ser en veldig fin utvikling som vi ønsker å bygge videre på, og da er det viktig med kontinuitet på trenersiden. Vi har stor tro på at Odd Arne og Tim vil fortsette å utvikle A-laget.


Samtidig som laget har høstet flere gode resultater, så har flere av "våre egne" unggutter fått sine debuter i løpet av sesongen. Hele 7 gutter født 2007/08 har fått spilletid for A-laget, hvorav Henrik Fosse Aa (2 mål) og Theodor Siegel Carlsen (1 mål) har bidratt med scoringer i høst. Dette er veldig gledelig og lover godt for fremtiden.


Når rettes fokuset mot forberedelser til neste år og å bygge videre på den spennende spillergruppen vi har.

Heia Jarl!

Commentaires


bottom of page