top of page

Gratis fotballskoler 2024!

Barnas sommer og SK Jarls gratis fotballskoler har åpnet for påmelding!

Da er endelig påmeldingen til årets gratis fotballskoler i Jarl åpnet!


I år arrangerer Jarl gratis fotballskoler i uke 26 og 31. Det er stor interesse, så her gjelder det å melde seg på raskt for å få plass. Dersom det fylles opp, så er det mulig å sette seg på ventelisten. Vi oppdaterer listene fortløpende dersom noen skulle melde seg av.


Kort om fotballskolene:

Fotballskoleukene er åpent for alle barn som begynner i 2.-7. klasse høsten 2024 og du trenger ikke å være medlem i noen fotballklubb eller spilt fotball før. Vi tilbyr et variert opplegg hvor deltakerne kommer til å bli utfordret til å utvikle sine ballferdigheter, samarbeidsevner og holdninger gjennom et bredt spekter av aktiviteter og teambuildingøvelser.


Sted: Jarlabanen - Andrees Gate 16, 4016 Stavanger

Åpningstider: man-fre klokken 08:30-16:30


Mer info kommer!


Påmelding:Vi samarbeider også med SIF som også arrangerer gratis fotballskole. De har åpent i uke 27 og 32. Påmelding hos SIF her: https://sif-fotball.no/post/27


Barnas Sommer 2024:

Gratis fotballskole er en del av Barnas Sommer som er et bredt spekter av sommer aktiviteter for barn gjennom hele sommeren - uke 26 til 32.

Alle aktivitetene i Barnas sommer er helt gratis å melde seg på. Les mer om Barnas Sommer og fullstendig program for sommeren her: https://www.stavanger.kommune....


Vi ser frem til å ta imot mange kjekke deltakere i sommer!

Comments


bottom of page