top of page

Mitt Hillevåg blir hovedsponsor i SK Jarl!

SK Jarl har startet sponsorsamarbeid med byggeprosjektet Mitt Hillevåg. Utbygger er hillevågspatriotene Køhler Eiendom, som har lange tradisjoner som en av klubbens sentrale støttespillere.

Mitt Hillevåg består av flere leilighetsbygg med fantastisk fjordutsikt og bydelens nye, grønne hjerte – en nydelig park som utbygger vil skal være til glede for hele bydelen. Prosjektet er et av byens absolutt mest populære, allerede i mars starter innflyttingen i nesten utsolgte trinn 2; Høyden. Heldigvis kommer enda flere boliger i varierte størrelser og prisklasse for salg i trinnet Parken, noe som betyr at Mitt Hillevåg allerede har signalisert at de ønsker å være med oss i lang tid framover.

Ta en titt på nettsiden til Mitt Hillevåg hvor du finner mye spennende informasjon om utbyggingen i Hillevåg, og kanskje ditt neste hjem? Se https://mitthillevaag.no/

Takk til Morten og Mitt Hillevåg for støtten og samarbeidet!

Vi ønsker også å rette en oppmerksomhet til familien Nygaard som er medeiere og styremedlemmer i Køhler Eiendom. Nygaard-familien har vært en viktig bidragsyter for Jarl i en årrekke, og vi takker for at de gjennom Mitt Hillevåg ønsker å fortsette sitt engasjement for barn og unge i Hillevåg.


コメント


bottom of page