top of page

Sesongen er over for A-laget

Oppdatert: 22. okt. 2022

A-laget vant 4-1 i sin siste seriekamp borte mot Kvitsøy fredags kveld.

Med det ender Jarl på 9. plass i årets 5. divisjon avd. 3 og holder plassen i divisjonen.

Det ble en fin avslutning på det som har vært en tøff sesong for a-laget. Til slutt klarte laget å holde plassen med 7 poeng ned til direkte nedrykk.


Årets sesong har vært preget av varierende prestasjoner og mange endringer i laget fra kamp til kamp. Den kampen som nok blir husket best fra i år er hjemmekampen mot naborival Vaulen, hvor Jarl ble seiersherre etter et spennende oppgjør som endte 4-3 til Jarl. Det var ekstra kjekt å se hvor mange tilskuere fra både Jarl og Vaulen som hadde møtt opp og skapte en fin ramme rundt kampen!

Se den endelige tabellen i 5div. avd.3 her: https://www.fotball.no/fotballdata/lag/tabell/?fiksId=15061


Vi er veldig fornøyde med å se stegene som er tatt i ungdomsavdelingen i løpet av året. Flere av våre 15- og 16åringer har fått sjansen på a-laget, noe som er positivt og viktig for lagets utvikling fremover. Et eksempel er Bjørnar Gabrielsen (15) som kjempet til seg en fast plass på backen på høstsesongen. Vi håper å se enda mer til våre unge talenter neste år!


Hovedtrener Endre Tangen ledet laget i sin siste kamp mot Kvitsøy.

Endre har ledet a-laget trofast og vært en viktig figur i klubben i 10 år.

Da Endre tok over a-laget i 2013 slet laget med lite spillere og spilte i 6. divisjon. I løpet av sine første tre år i Jarl rykket han opp to ganger og tok laget til 4. div. Siden 2017 har laget spilt i 5. divisjon. Endre har bragt stabilitet og kontinuitet rundt laget og det skal vi nå bygge videre på.

SK Jarl er veldig takknemlige for samarbeidet gjennom de siste ti årene og ønsker Endre Tangen lykke til videre!

Klubben og spillerne viste sin takknemlighet for Endre ved å arrangere en fin middag, sponset av Patrioten Bistro, med laget på Jarlahuset etter siste hjemmekamp.


Nå tar spillerne en velfortjent pause, før oppladningen til en ny sesong og nytt trenerteam starter - oppdatering kommer!


Et lite bildegalleri fra sesongen 2022:Comentários


bottom of page